Hagyomány és modernitás, letűnt évszázadok, faragott hordók, interaktív elemek és impozáns belsőépítészeti megoldások – a Magyar Borok Pincéje 2014 óta különleges élményekkel ajándékozza meg a nemes nedűk rajongóit, a lenyűgöző rendezvényhelyszín után érdeklődőket, illetve a gasztronómiai és élménybirtok látogatóit. A hazai borvidékre legjellemzőbb borokat kóstolhatják meg vendégeink a legnevesebb pincészetektől. Emellett Magyarország nyolc eredetvédett pálinkája, valamint a hazai gyöngyöző pezsgők is helyet kaptak a pincetárlaton.

Bor pince
Borskóstoló

Egész évben megtekinthető interaktív kiállításunk, amely a magyar bortörténetet és borkultúrát ismerteti  meg az érdeklődőkkel. Hordókban kiállítva, regionálisan csoportosítva mutatjuk be a 22 borvidék szőlőtermelését, borászati hagyományait, kultúráját és gasztronómiáját.

A zamatos borok, lélekmelengető pálinkák és frissítő pezsgők mellé finom falatokat kínálunk a gasztronómia legjavából. Sommelier-nk készséggel válaszol a felmerülő kérdésekre, igényekre.

Még több élmény

KIHAGYHATATLAN

Borkóstoló

Különleges borok a hazai borvidékekről, sajttál és hidegtál kíséretében mindenkinek, aki szereti a jó borokat.

ÉRDEKEL
EREDETVÉDETT

Pálinkák

Pincénkben kiállítottunk hazai eredetvédett pálinkákat is, melyekből igény esetén pálinka kóstoló programokat szervezünk.

ÉRDEKEL
KÜLÖNLEGES

Pezsgőkínálat

Elhozzuk a hazai pezsgőgyárak kínálatának legjavát, köztük édes, száraz, rosé és vörös pezsgőket egyaránt.

ÉRDEKEL
BÍZD RÁNK A BOROD

BORTREZOR

Ha fontos számodra az ideális környezetben történő bortárolás, vedd igénybe szolgáltatásunkat cégként vagy magánszemélyként, és vásárold le a bérleti díj teljes összegét kínálatunkból!

ÉRDEKLŐDÖM

Különleges helyszínt keresel?

Jó helyen jársz! Ha szívesen szerveznél a Magyar Borok Pincéjébe akár privát, akár céges eseményt, kérj ajánlatot a rendezveny@radpuszta.hu e-mail címen!

  • Boros pince
  • Boros pince
  • Bortrezor
Széchenyi terv logó