OSZTÁLYKIRÁNDULÁS? CSALÁDI PROGRAM?

Gyerekeknek

Gyerekeknek2021-07-13T19:15:37+00:00

Élménybirtokunk a gyerekek paradicsoma is, ezért ajánljuk osztálykirándulásokra és családi programokhoz egyaránt. A Balatonlelle-Rádpuszta Gasztro Élménybirtok egy egyedülálló területi és környezeti adottságokkal megáldott, lenyűgöző helyszín, ahol számtalan programlehetőséget kínálunk gyerekek, osztályok számára.

A birtok transzferrel, szállással, ellátással és programokkal komplett szolgáltatást kínál, így megkönnyítve a szülők és pedagógusok munkáját.

Kisvonat - transzfer

Miért a Gasztro Élménybirtok a tökéletes választás gyerekcsoportok számára?

  • Az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető, mégis nyugodt, békés környezet.
  • Egy 16 fős luxus mikrobusz, egy 55 fős nagy busz és egy 56 fős kisvonat biztosítja vendégeink szállítását, így bárhonnan is érkeznek a csoportok, nem kell külön transzferszolgáltatót keresni.
  • Saját buszainkkal a gyerekeket könnyen és biztonságosan tudjuk a Balaton partra szállítani, ahol nyáron élvezhetik a strandok nyújtotta élményeket.
  • Számtalan programlehetőség áll rendelkezésre életkortól, nemtől, létszámtól függetlenül.
  • Biztosított a szállás és az étkeztetés, panziónk és csárdánk szolgáltatásait élvezhetik a csoportok.
  • Segítőkész, figyelmes személyzetünk segít a szervezésben is.
  • Komplett árajánlat meglepetések és apró betűk nélkül.

Élményteli programok

SPORTPÁLYÁK

Foci, kosárlabda, íjászat, kerékpárkölcsönzési lehetőség. Kis és nagyobb csoportok szabadon vagy szervezett versenyek formájában is használhatják a pályákat.

ÁLLATSIMOGATÓ

Nyuszik, rackák, malacok, csacsik, tehén, szárnyasok és kutyák. A városi gyerekek természetes környezetükben láthatják a falusi élet legfontosabb és legismertebb jószágait.

LOVARDA

Lovakon vagy pónikon, futószáron vagy karámban lovagolhattok, játékos formában ismerkedhettek meg a lótartás feladatival, lovas kocsival járhatjátok be a birtokot és környékét.

ERDEI KALANDOK

A közeli erdőben számháború, illetve nappali és éjszakai túrák szervezésére is lehetőség van. Kérés esetén transzfert biztosítunk a zamárdi kalandparkba is, ahol további ügyességi játékokat tudtok kipróbálni.

KISVONAT

Különleges élményt nyújt a gumikerekes kisvonatunk, amelyen 56 fő utazhat egyszerre. Az előre egyeztetett útvonalon a környező településekkel, a látnivalókkal is megismerkedhetnek a gyerekek és kísérőik.

KÖLYÖKTANYA

A játszótéren mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. A legkisebbek számára is biztonságos eszközök állnak rendelkezésre, hogy minden korosztály felhőtlenül szórakozhasson.

SZÁLLÁS ÉS ELLÁTÁS

A birtok panziójában 8 zuhanyzóval, fűtéssel, légkondicionálóval ellátott szobájában összesen 24 főt tudunk elszállásolni. Az ellátást – reggeli, ebéd, vacsora – a szállástól pár perc sétára található csárdában szolgáljuk fel. Nagyobb csoportok esetén közeli partner szállásainkon biztosítjuk a nyugodt éjszakát.

  • Panzió
  • Csárda tavasszal

KÉRD AJÁNLATUNKAT!

Kérd e-mailben ismertetőnket, árajánlatunkat vagy látogass el hozzánk és ismerj meg bennünket!

Információ, ajánlatkérés: rendezveny@radpuszta.hu

+3670 434 7833

ITT TALÁSZ MINKET

CÍMÜNK
8638 Balatonlelle-Rádpuszta 9033/11 hrsz.
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 10-21 óráig
Szombat-Vasárnap: 10-22 óráig
Nyári nyitva tartás június 1. és augusztus 31. között: 10-22 óráig
ELÉRHETŐSÉGEK

Hírek