Gyerekeknek

 

látvány

Osztálykirándulás? Családi program?

Rádpuszta – egy hely, ahol Rád vár minden élményekkel teli kikapcsolódás.

A Balatonlelle-Rádpuszta Gasztro Élménybirtok egy egyedülálló területi és környezeti adottságokkal megáldott, lenyűgöző birtok.

A birtok transzferrel, szállással, ellátással és programokkal komplett szolgáltatást kínál, így megkönnyítve a szülők és pedagógusok munkáját.

A birtok panziójában 8 zuhanyzóval, fűtéssel, légkondicionálással ellátott szobájában összesen 24 főt tudunk elszállásolni. Az ellátást – reggeli, ebéd, vacsora – a szállástól pár perc sétára található csárdában szolgáljuk fel.

Nagyobb csoportok esetén közeli partner szállásainkon biztosítjuk a nyugodt éjszakát.

Transzfer

16 fős luxus mikrobusz, 55 fős nagy busz és egy 56 fős kisvonat biztosítja vendégeink szállítását, így bárhonnan is érkeznek a csoportok, nem kell külön transzfer szolgáltatót keresni!

Helyszín és program ajánlataink

Lovardák: egy kellemes séta során a lipicai és a nyári lovardákban játékos formában ismerkedhetnek meg a gyermekek és a fiatalok lovainkkal és a pónikkal, a lótartás feladatival és szabályaival, a ló körüli munkálatokkal.

  • Lovaglás: a gyermekek életkoruknak megfelelően lovakon, vagy pónikon, futószáron, karámban lovagolhatnak.
  • Lovas kocsikázás: közösen énekelve, verseket szavalva, vagy csak élvezve a szép időt lovas kocsival járható be a birtok és környéke.

Állatsimogató: nyuszik, rackák, malacok, csacsik, tehén, szárnyasok és kutyák. A városi gyerekek természetes környezetükben láthatják a falusi élet legfontosabb és legismertebb jószágait.

Kölyöktanya: a játszótér biztonságos eszközein mindenki talál kedvére való elfoglaltságot.

Sportpályák: foci, kosárlabda, íjászat; kis és nagyobb csoportok szabadon, vagy szervezett versenyek formájában is használhatják a pályákat.

 

Kisvonat: különleges élményt nyújt a gyermekeknek a gumikerekes kisvonat, összesen 56 fő befogadó képességével. Az előre egyeztetett útvonalon a környező településekkel, a látnivalókkal is megismerkedhetnek az utasok.

Erdei kalandok: a közeli erdőben számháború, illetve nappali és éjszakai túrák szervezésére is lehetőség van.

Nyáridőben: saját buszainkkal a gyerekeket könnyen és biztonságosan tudjuk a Balaton partra szállítani, ahol élvezhetik a strandok nyújtotta élményeket.

Kérés esetén transzfert biztosítunk a zamárdi kalandparkba is.

Élménybirtokunk nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek paradicsoma is.

Különleges élményt nyújt a gyermekeknek a gumikerekes kisvonat, összesen 56 fős befogadó képességével. Nyáron a kisvonat különböző kijelölt megállóhelyeknél várja vendégeit, a menetrendhez igazítva érkezését és indulását a Gasztro Élménybirtok irányába. Az útvonalon a környező településekkel, a látnivalókkal is megismerkedhetnek az utasok.

gyerek4

gyerek3

 

 

 

 

 

 

 

Információ, ajánlatkérés:

06.70.434.7833

rendezveny@radpuszta.hu