Fekete Zoltán Antal egyéni vállalkozó a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program, Szálláshelyfejlesztés konstrukcióban, Szálláshelyek létesítése Balatonon kiemelt turisztikai fejlesztési térségeiben lévő pályázati konstrukcióra, sikeres pályázatot nyújtott be. A pályázó részére 25.454.940.-Ft forint vissza nem térítendő támogatást ítéltek meg, Magyarország kormánya segítségével. A szálláshely fejlesztésével kapcsolatos munkálatok 2020.03.27.-re elkészültek.

A fejlesztés eredményeként, a pályázó székhelyén, Balatonlelle-Rádpusztán, korszerűsödtek panziónk szobái.(mintegy 31 új szolgáltatással bővült az elérhető szolgáltatások listája). A Beruházás során új wellness részleget alakítottunk ki, s emellett környezetbarát és innovatív megoldásokkal korszerűsítettük panziónkat.

A szálláshelyfejlesztés projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, 70%-os vissza nem térítendő támogatással, Magyarország Kormánya támogatásával valósult meg.

A projektről további információt a www.kisfaludyprogram.hu oldalon olvashatnak.F

  • Kedvezményezett neve: Fekete Zoltán Antal egyéni vállalkozó
  • Projekt címe: Innovatív panziófejlesztés Rádpusztán Fekete Zoltán Antal egyéni vállalkozónál
  • Szerződött támogatás összege: 25.454.940.-Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00283

Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében a Balaton déli partjának egyik legismertebb lovascentrumában, a Rádpusztai Gasztro Élménybirtokon valósul meg a panzió fejlesztése. A hétköznapi pezsgő világból kicsit elmenekülve, egy balatoni közelségű, a Rádi-tavakkal körülölelt igazi kincs várja a felfedezni vágyókat, ahol csalódásmentesen nyújtunk élvezetes élmény-szolgáltatásokat és tradíciót a betérő, megszálló és visszatérő vendégeinknek. 1997-ben egy romos épület megvásárlásával indult el az a folyamat, melynek eredményeképp mára az alig százötven lelket számláló zsáktelepülésen egy 6,5 hektáron elterülő idegenforgalmi központ jött létre, ami magyaros vendégszeretettel várja vendégeit. A lovarda a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség által minősített Kiemelt Bemutatóhely, mely 5 patkós minősítésű. A csárdában hagyományos ízes magyar ételeket kínálnak, 180 éves Magyar Borok Pincéjében pedig megtalálható a magyarországi 22 borvidék kiállítása, emellett bemutatásra kerül a hazai pezsgő és eredetvédett pálinka kínálat. A panzió 8 szobával és 18 férőhellyel rendelkezik. A szálláshely szolgáltatásainak színvonalát és számát emeljük. A beruházás során korszerűsödnek a szobák, létrejön 31 új szolgáltatás, melyek közül a wellness jelenti a legfontosabb újdonságot, ezen felül magasabb színvonalon állnak rendelkezésre helyben illetve partnereken keresztül a szolgáltatások. A panzió parkolója akadálymentesen igénybe vehető lesz. A beruházás során kiemelt szempont a környezetbarát, energiatakarékos, innovatív megoldások alkalmazása. A tervezett fejlesztés illeszkedik a település és a balatoni régió stratégiai célkitűzéseibe valamint a helyben elérhető látnivalók, jellegzetességek népszerűsítésébe.

Támogatott projekt befejezési dátuma: 2020.03.27.

Fekete Márkó, üzletvezető
+36205094191 www.radpuszta.hu, info@radpuszta.hu