CSODÁLATOS ÉS EMLÉKEZETES

RENDEZVÉNYHÁZ

Rendezvényhelyszín2021-07-16T14:05:39+00:00

Indoor vagy outdoor? Csapatépítő rendezvény, konferencia, kiállítás, családi nap, esküvő?

A Gasztro Élménybirtok Rádpuszta 6,5 hektáros területtel, nádfedeles csárdával, exkluzív rendezvényházzal és borospincével, rendezvénysátorral, sportpályákkal, lovasbemutatópályával minden igény kielégítésére alkalmas. Rendezvényházunk korszerű technikai eszközzel felszerelt épületében 300 fő befogadására alkalmas szekcionált terem, kiállító- és konferenciatermek találhatóak. Konyha, bárpult, légkondicionálás és különböző technikai eszközök állnak rendelkezésre.

Rendezvényház

Miért a Gasztro Élménybirtok a tökéletes választás?

JÓ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető, mégis nyugodt, békés környezet.

KIVÁLÓ ADOTTSÁGOK

Életkortól, nemtől, létszámtól függetlenül, beltéri és kültéri programokra egyaránt alkalmas, páratlan természetközeli helyszín.

KOMPLETT SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS

Teljes körű árajánlatot kapsz kézhez, meglepetések és apró betűk nélkül. Segítőkész, figyelmes személyzetünk a rendezvény teljes időtartama alatt a rendelkezésedre áll.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Biztosítunk szálláslehetőséget, valamint többféle transzferszolgáltatás is rendelkezésre áll 55 főig. Helyiségeinkben biztosított a wifi, és a parkolás is ingyenes.

 • Lovaskocsi
 • Céges rendezvény helyszín
 • Rendezvényház

Az exkluzív rendezvényház alkalmas:

 • konferenciák,
 • esküvők,
 • hangversenyek,
 • koncertek,
 • színházi előadások,
 • gasztronómiai rendezvények,
 • céges rendezvények,
 • csapatépítő tréningek,
 • termékbemutatók,
 • családi és vállalati események megrendezésére.

Az egyes helyiségek rengeteg igény kiszolgálásra biztosítanak tökéletes helyszínt. A rendezvényközpont földszinti részén található 300 fő befogadására alkalmas terem igény esetén szekcionálható. Opcionálisan tudunk biztosítani kiszolgáló pultot, meleg-hideg konyhát és az egyes rendezvényekhez szükséges eszközöket (pl. vetítővászon, projektor, flipchart, konferencia asztalok, székek). Az emeleti részen két, egyenként 100-100 fő befogadására alkalmas elkülönített tárgyaló terem található, kiegészítve irodahelyiségekkel és ruhatárral.

 • Esküv?

Áprilistól október végéig áll rendelkezésre a 300 m2 alapterületű, igény szerint fűthető és osztható rendezvénysátrunk. További kisebb méretű sátraink segíthetik a technikai eszközök, kiszolgálás biztosítását. A sátrat teljes berendezéssel biztosítjuk. Rendezvénysátrunkat elsősorban sportos csapatépítők, illetve főzőversenyek, családi napok mellé ajánljuk helyszínként.

Otthon vagyunk az élményekben

A NAGY NAPOD

Esküvő

Kiemelkedően impozáns, lenyűgöző, romantikus helyszín, mely tökéletes választás a nagy nap főszereplőinek és a vendégeknek egyaránt.

ÉRDEKEL
CÉGES RENDEZVÉNYEK

Csapatépítés

Konferenciákra, családi napokra, csapatépítő programokra kínálunk kiváló helyszínt kültéren és beltéren egyaránt.

ÉRDEKEL
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS

Gyerekprogramok

Komplett szolgáltatást kínálunk transzferrel, szállással, ellátással és programokkal, hogy megkönnyítsük a szülők és a pedagógusok munkáját

ÉRDEKEL

Tied a választás!

A fentieken túl a Gasztro Élménybirtok 6,5 hektáros területéből szabadon válogathatnak a megrendelőink. Rendelkezésre állnak sportpályáink (foci- és kosárlabdapálya, szabad füves terület), ahol egyaránt rendezhetőek kis- és nagycsoportos mérkőzések, streetball, röplabd vagy tollaslabda kupa. Lehetőség van kerékpár kölcsönzésre,  quad és gocart bérlésre, valamint íjászatra 6 pályán. Ajánljuk lovardánk programkínálatát is, valamint beltéri helyszínként csárdánkat és a Magyar Borok Pincéjét.

Ha szívesen szerveznéd hozzánk céges vagy privát, családi rendezvényedet vagy tartanád nálunk esküvődet, kérj ajánlatot a rendezveny@radpuszta.hu e-mail címen vagy a +3670 434 7833 telefonszámon!

 • Csárda terasz

Ők is minket választottak

Egyszerűen nagyszerű, ha lehetne 10 csillagot adnék! Köszönjük, az esküvőnk 110%-os volt!

Hibátlan! Tökéletes helyszín kikapcsolódáshoz, feltöltődésre – minden adott az igényes lazításhoz.

Nagyon szép a helyszín és jó az elhelyezkedése. Tele van meglepetésekkel!

Nagyon finom volt az étel, a pincérek pedig nagyon kedvesek. Imádtam ott lenni, köszönöm szépen!

Tökéletes nyugalom-sziget, hamisítatlan magyaros gasztronómiai virtussal.

ITT TALÁSZ MINKET

CÍMÜNK
8638 Balatonlelle-Rádpuszta 9033/11 hrsz.
NYITVA TARTÁS
Hétfő-Péntek: 10-21 óráig
Szombat-Vasárnap: 10-22 óráig
Nyári nyitva tartás június 1. és augusztus 31. között: 10-22 óráig
ELÉRHETŐSÉGEK

Aktualitások