Rádi lovas délután júliustól augusztus végéig minden hétfő és csütörtök délután! (Telefonos bejelentkezés szükséges!)

A magyar lovas hagyományok és a tradicionális gasztronómia ötvözete a 3 óra időtartamú „Rádi lovas délután” program, ahol csikósaink a tradicionális magyar szokások mellett bemutatnak néhány, a múlt hagyományaihoz köthető ügyességi játékot. Akik a méltán híres magyar lovas hagyományok iránt érdeklődnek, azoknak feltétlenül ajánljuk, hogy látogassanak el látványos lovasbemutatónkra. Kisvonattal biztosítjuk vendégeink eljutását a programra.

Rádpuszta - Gasztro élménybirtok
  • Rádpuszta - Gasztro élménybirtok
  • Rádpuszta - Gasztro élménybirtok
  • Rádpuszta - Gasztro élménybirtok
  • Rádpuszta - Gasztro élménybirtok

A 45 perces hagyományőrző bemutatón csikósaink megidézik őseink állattartását, a lovász, a csikós bensőséges kapcsolatát a lóval.

PROGRAM

lovas ügyességi játékok, székfoglaló, kendőtépés, korsós vágta, asztali örömök zabbal, asszonyverés, ostorozás, Koch-ötös, hajtóbemutató lipicai fogattal

Érkezéskor üdvözlő pálinkát és mangalica zsíros kenyeret kínálunk a vendégeknek. A bemutatót követően az ízeké a főszerep: a vendégeket borkóstolóra várjuk, majd cigányzene mellett fogyaszthatják el a magyaros vacsorát.
Választható ételeink: bográcsgulyás, töltött káposzta, marhapörkölt, gyermekmenü. Az étel mellé 0,5 liter bort vagy üdítőt szolgálunk fel a résztvevőknek.

Bogrács
INFORMÁCIÓ, BEJELENTKEZÉS

+3670 434 7833

VONATINDULÁSOK
18:15 Balatonboglár Vasútállomás
18:30 Balatonlelle Kertmozi
18:35 Balatonszemes Vadvirág Kemping
18:45 Balatonszemes Vasútállomás
18:55 Érkezés Rádpusztára a Csárdába